Baantje behang over? Lekker decoreren

BehangAls je een kamer gaat behangen, heb je bijna altijd nog een baantje behang over. Dat kun je dan natuurlijk weggooien, maar bedenk eens even wat je er verder mee zou kunnen doen?

Heb je een oud kastje? Dan zou je hele leuke dingen kunnen doen met de panelen.

Moet je kijken wat een andere look je kunt geven aan een saaie kast!

 

Metamorfose

En zo kun je nog veel meer doen met restjes! Tegenwoordig is brocante helemaal in! Dus heb je nog wat witte verf over? De kunt een tafeltje een beetje slordig schilderen en vervolgens met een bolletje schuurwol voor de pannen eroverheen gaan, als de verf droog is, of voorzichtig met een schuurpapiertje.

Ook verschillende lagen verf over elkaar heen, die je vervolgens gedeeltelijk wegschuurt, waardoor de verschillende lagen zichtbaar worden, is trendy.

Dat zijn leuke woonideeën die je heel gemakkelijk zelf kunt doen.
Ben je een beetje bezorgd of het wel mooi gaat worden? pak dan eerst een stukje hout en probeer het gewoon uit! Maar je zult zien: in de meeste gevallen wordt het hartstikke leuk! En: je kunt er altijd weer overheen schilderen, nietwaar?

Als je overigens op zoek bent naar meer leuke artikelen boordevol leuke tips en ideeën voor je woning en tuin, neem dan eens een kijkje op: http://wonen.blognu.nl/

Kasten